Той възприема внедряването на новите технологии още в началото на свята

...
Той възприема внедряването на новите технологии още в началото на свята
Коментари Харесай

Д-р Йордан Стайков: В медицинския център спасяваме пациенти от твърде ранна смяна на тазобедрена става

Той възприема внедряването на новите технологии още при започване на свята процедура

Д-р Йордан Стайков е измежду експертите по рехабилитация и физиотерапия в Бургас, които всекидневно оказват помощ на пациентите да реализират по-добро качество на живот и да се възстановят от тежки спортни контузии, фрактури, слединсулти положения, гонартрози, коксартрози и други

Още едно заболяване, което той сполучливо лекува, е и Асептична некроза на тазобедрена става . „ Постигаме извънредно положителни резултати при пациенти с този проблем, като редуваме процедури с високо натоварен магнит и ударно-вълнова терапия. Асептична некроза на тазобедрена става се среща все по-често при мъже над 40 години, само че за жалост сега имаме пациенти и в по-млада възраст. С сътрудниците ортопеди разясняваме, че за тези младежи е прекомерно рано да сменят става. Затова сполучливо прилагаме терапии за интервали от 3 до 4 месеца, с които съумяваме да отложим оптимално във времето тази интервенция и даже да премахнем нуждата от промяна на става “, разясни д-р Стайков.

Той възприема внедряването на новите технологии в рехабилитацията още при започване на свята процедура. Негова максима е постоянно да обезпечава най-хубавото, което е допустимо за пациентите, инвестирайки в най-съвременните технологии. В центъра пациентите се лекуват с последно потомство апарати за ударно-вълнова терапия, високоинтензивен магнит, високоинтензивен лазер, уред за таргетираната радиочестотна терапия – Текар и други

Вижте във ВИДЕОТО коментара му и по тематиката – защо реши да направи процедурите с високоспециализираните апарати безвъзмездни в медицинския център на бул. Транспортна 33 в морския град.



В Медицински център „ Д-р Стайков “ се намира най-голямата и добре оборудвана конструкция за рехабилитация и физиотерапия в Бургас. Тя заема целия втори етаж в здравното заведение и непрестанно усилва потенциала си и обогатява инвентара си с нова инсталация.

Структурата обслужва над 40 пациенти на час и няма аналог като съоръжение, кадрова и материална обезпеченост в границите на региона.

В центъра са застъпени 21 медицински специалности, образната диагностика се прави с последно потомство инсталация, а на партерното равнище е позиционирана и клинична лаборатория. Центърът работи от понеделник до събота и приема пациенти след записан час на регистратурата или на тел.: 56 99 60 06 и 0892 99 60 06.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР